June 9, 2009

sunday story..

hehe. aku lupa naak update pasal bende alah nie. bukan la ade ape pun but just saje je cuz ahad lepas mama bwk all of us pegey OU! best gilaa. gelak2, jalan2, dan makan! sgt best oh.

sony buat this one campaign "donate a smile"! haha. kalau kita senyum, means kita da donate RM1! tapi duit sony lah kan =) haaa. ape lagi, senyum je. gila senang nak buat sedekah. aku ngan anis sedekah senyum tapi maryam, syadira & lisa taknak! ngok ngek betul. bukan susah sgt pwn. duuhh!

kiotorg makan kat satu kedai ni, aku lupe name kedai tu tapi main food dia.. 'otak otak'! sedapp baii tapi pedass. kedai dia gile fun! sambil makan boley main congkak, dgr lagu lama2, owh & card 'one happy family' pwn ada! hahahaha :D comel kan? aku anis lisa n guess wat? mak aku pwn main kowt! tapi sgt best. ngee =) adik2 yg lagi 2 org tu main congkak. heh.

owh ya. kitorg gi karoke jamban!! heheheh. gila dow. dangdut baik punyeee. adik2 aku melalak mcm taak igt dunia. berebut mic okayh! sah tak pnh gi karoke. huhu. so aku beralah je. tolong nyanyi same. syadira n maryam lah paling excited. sbb? dapat nyanyi kuat2 walaupun eja lirik merangka rangkak! haahhah. i lovee youu lah korg!
:D




** yeah. ini dia adik2 tersayang. haha. syadira tunjuk manicure dia. aih budak2 zamn sekarang. ape naak jadi :P

** ini adik saya, anis ye! muka kami taak sama kowt, tapi suara dlm fon sure org confuse! huhu. ily lah.
** nyanyi time!! ;)

** She's my mama && i love her =)

2 comments:

chipsmore said...

waa...mama u lawa la..kem salam kat dy..hehe ;)

ekiN!! said...

niesha+mama niesha= same rupe/same cantik