May 24, 2009

kawan semasa membesar

Back in 2003, after the UPSR result was released i was then chosen to be in Maktab Rendah Sains Mara Pasir Salak, Perak. && there where all begins. hidup dekat asrama at first sgt taak best. i have no frens, i know no one & i am totally home sick. i've been crying like hell for like one week non stop without fail! the food is arghh.. nasik kawah yang nak tak nak memang kene telan jugak! well, sbb hati tak suka thats why semua pwn nampak buruk je.

after a while, everything have changed. being an indipendant 13 years old girl is really exciting. having your frens with u 24/7 and the my 3 superb cubemate, qammy,deera & azyan (own theres 4 person in one room) i really missed them ;( byk yang dah lost contact but theres some yg mmg smpai hari ni pun still jugak ngan dorg. yg paling selalu lepak is hilman & kerel =) diorang classmate dari form 1.. so let me count.. its like i've known them for 7 years =) tgk sorang2 membesar esp HILMAN!! hahahaha:P


hari tu diorang tetiba dtg rumah. tapi tanak ah aku ajak diorang msk sbb ustaz syadira tgh ajar mengaji. segan la pulak. so, decide nak gi minum.. mula2 nak g d'kayu je tapi apehal tah si driver (amin) bwk gi rasta. so okeh la... tak sampai sejam pun kat sane. dorg just minum. aku je mkn.. balik, da nak maghrib diorg tumpang solat jap. hmm.. melarat smpai malam kat umah aku. bongok ah korg =P tapi weyh serious, eventhough korg selalu cmplaint aku susah nak angkat call korg (bukan sengaja) aku tak lupe korg doww ;D

............................................................................................................

kerel : hope awak happy dgn miss haina ;D
maman: kau takleh ade gf! hahaha

:P

7 comments:

tweenytwins said...

wah!!!~~~

akan merindui korunk ;]]

ngeee~~~~

nice cantek ;]]

send my regard to both of them k?? >.<

niesha said...

okayh. i will :D diorg ni semakin gilaa!

edura NME said...

haha..

niesha awok mkin tembam lorh dlm pic..

(:

but ur still the pretties!

haha(:

hilman.teddy said...

haha.ye niesha.saye fhm.mmg susah mak cik nak agkat kol kan.yela.gua lah xde awek.haha.

niesha said...

hahaha. hilman touching doww =P

'adila omar' said...

babe!i do tagged u!

miszdinky said...

wah bestnya!
btw niesha.. kamoo nmpk makin tembam lor...
hepy ye??
hee... :)