May 31, 2009

just a wish..

i took a nap just now & guess what. i had a day dream :P haha. bestt kowt. but the exciting part is aku mimpi aku bunuh orang. jap2.. bukan bunuh actually.. tapi aku toreh2 muka dia ngan pisau. HAHAHAHA. bangang taak mimpi akuh? dan yg paling best muke pempuan yg aku toreh muka dia tu clear gilaa... (kalau la aku dapat toreh muka dia betul2!)

heheh. ni sume CSI - NY nye pasal. pempuan ni muka kene toreh terukk gila =) aku plak dgn bungoknye tgk CSI supreme sunday smpai bwk dlm mimpi.

tp serious, ade hajat di hati untuk buat begitu yea. haha. reza, u sure tau i nak buat kat sape kan kan?? keh88..

pempuan2 yg terasa, sila berhati hati sebab kadang2 arniesha boleh jadi tak berhati perut

:D

nite peeps, nite jimmie, nite reza bumbum =)
xoxo,
niesha

3 comments:

edura NME said...

haha..

but i know arniesha xde hal sekejam tu..

(:

nadiayaya said...

rase mcm nad tawu je sape...hahaha...=P

niesha said...

nad! exactly pempuan tuh :D