May 31, 2009

psycho!

blog bukanlah tempat terbaik yg patut aku gunakan untuk maki org, tapi kalau da melampau aku mmg sgt la tak teragak agak nak cemarkan blog aku yg lagi cantikk dari muka kauu tuh!

please la.. get a life weyh. setakat aku tak approve kau kat myspace, kau nak kecoh pesal?? siap nak sound2 aku plak tru msg! first msg, aku ckp elok2 lagi... pastu 2nd one kau cakap putar belit.. kau sape nak sound aku??

i have the right to approve whoever fuckin i like! && u yes.. you!! never ever have the right to question me! aku dah la jarang bkk myspace. kau ape tau! frend request aku pwn aku jarang tgk. suka2 ckp aku berlagak, sombong. & for ur information miss wtv, aku tak approve kalau aku tak kenal. sbb bende tu untuk mudahkan aku tgk kawan2 lama aku jeh! kalau betul kau kawan skolah aku (kalau aku kenal kau la) bg la msg skali masa kau add aku! bongok!

&& aku nak tekankan lg skali, aku jarang online myspace la bongok! owh kau mesti nak persoalkan mcm ni kan... ' kalau malas on9 kenapa buat myspace'..ha meh aku jawab!!!

1) sbb aku dah puas active myspace dulu
2) sbb makin ramai org gila seks yg bg msg kat aku!!!!!
3) sbb myspace semakin berserabut! tapi aku tak delete account aku sbb aku syg!

so please, back off sebelum aku maki kau betul2! geramm ah kau ni. hish! tak pasal2 kau dapat satu entri kat blog aku! semakk btol!

kalau kau baca bende ni, & nak marah.. go ahead. tp kau tgk la dulu. mulut sape mcm cibai. bajet sume org kenal kau, aku plak yg kene.. siap babitkan mak bapak aku! kau pehal? aku buat myspace ade gune duit mak bapak kau ke? aku tak approve kau,bapak kau bankrap ke?? bangang ah kauu ni! nak ckp kalau aku buat sombong, aku takkn ke mane!!! woii! kau tu yg takkn ke mane kalau mulut cam gampang. pempuan kalau da bajet sume org kenal, ceni ah jadi! suke2 naak maki org!

so again, please. back off woman. or shud i call u 'assuntarian'?? huh. memalukan!

11 comments:

chipsmore said...

haha...gile annoying budak 2...xya layan la..wat budus je ngn owg budus camtu.. saba ye yunk ;)

tweenytwins said...

aah niesha..

btl2..just ignore her..
kalo lyn wat sakit ati je kan??

sbar k. ;]]

niesha said...

hahaha. betul tu tapi terramat la sakitttt hati. mulut dia macam cibai!

edura NME said...
This comment has been removed by the author.
edura NME said...

huh assuntarian?? r u sure dear?

buat malu la..

time2 kat assunta dulu blh la main2 gdo2 cmnie..

skrg suda hbs lorh zaman kanak2..

anda telah remaja..

p/s:niesha just say to that gurl. go to hell!

annoying babe! geli..

niesha said...

haha. tau takpe. gelabah gile. rasa nak tampar je bile suke2 hati nak kait mak bpk org!

thira said...

assuntarian? satu pencemaran. heh. org camni tak leh layan. lagi layan lagi dia sasau. sabar je ah niesha.

n a d i a said...

gurl tu jeles ar tuh. xyah layann.

haha

niesha said...

thira : hahah. mmg pwn. mencemarkan name skolah. bongok.

nadia : hehe. tak layan, tapi menyakitkan hati!

n a d i a said...

kalau die kacu u lg.
pesan kt die.
"alah mulut bau longkang mmg mcm tu.
xreti senyap, da la busuk" hahaha!

ainShahajar said...

blog adalah terapi....

biar dia dgn cara dia

mmg pedih..

tp bnyk lg menda penting dlm idup kita nih