May 31, 2009

the missing part

Saraaa!! again kau takde ngan kitorg. sentap dowh aku T_T.. selalu ceni.. da plan cantik2, last2 minute ade je kejadian yg sgt la tak diingini jadi kan.. Ayang lah ni. dan dan masa kita nak kuar gak la, dia bgn lmbat. HAHA. tapi actually aku nak salahkan owner umah sewa ayang bukan ayang! :P mcm la takde hari lain nak suruh bla dari umah tu! aku jumpe mamat tu, aku sekeh kpale dia >.<

mcm biase ah, da jumpe kau paham2 je la ape kitorang buat kan?? ngeehehe. melalak dlm bilek karoke tu cam haram! aku ngan azrin boleh duet lagu indon, ayang plak ngan aku bantai dangdut! diulangi.... dangdut yea! hahaha. fantasia bulan madu la, lagu siti sume kitorang bantaii! azrin ah plg best.. ella & segala penyanyi dulu2, lagu zaman tok nenek aku dia hafal kot! keh88. (mamposs aku kalau dia baca :P)

then diorang gerakk gi umah aku. lepak2, amek gamba mcm org tak pnh jumpe camera! haha. to be xcact, camera fon shj yea =) azrin dlm bilik air aku pwn dia bantai berangann! bungok kan kan? jap gi aku post gamba. hehe.

&& sara, actualy dia atas kegedikkan kau tak menghadirkan diri pada perjumpaan kali ni, kitorang ada buat satu cun nye video untuk kau, tapi... AZRIN buat aksi 18sx tanpa disengajakan. ahaha. so aku tanak ah post. kang aku kene cepukk ngan mangkok tu. video yg num 2 takk best! haaa, lenkali.. jgn bg alasan lagi tau tau!

....................................................................................................



......................................................................................................................



......................................................................................................................






** hehe. ayang sgt sukaa pada jimmy yea ;D

2 comments:

edura NME said...

syg la sizuka tu ptg rmbt..

(:

hurm pndi nyanyi rupe2 yer u all nie..

good2..(:

niesha said...

haha. nyanyi untuk telinga kami2 shj yg dgr ok la ;P hahahaha